miercuri, 26 decembrie 2018

Teatrul corpului uman


            Recenzie/ Recomandare de carte
              Salut! Mă bucur că vă amintiţi de acest blog şi că luaţi în seamă tema discuţiei noastre,… impropriu zis, dar fără alte introduceri vă prezint, minunata operă semnată de Maris Wicks … “TEATRUL CORPULUI UMAN”. 

Imagini pentru teatrul corpului uman  Imagini pentru teatrul corpului uman

Această minunată operă m-a fascinat, destăinundu-mi cu fiecare ilustraţie făcută cu măiestrie,   într-un mod fantesy şi plin de umor, tainele fiecărui lucru din corpul uman, fie el celula, neuron, viruşi, boli, schimbări ale corpului.(etc.)
V-o recomand din tot sufletul, mai ales dacă sunteţi pasionaţi de anatomie şi nu numai, poate fi citită şi înţeleasă de tot omul, fără să îţi dai doctoratul în biologia umană. Este pe placul copiilor de peste 11 ani, conţinând anumite amănunte foarte greu de înţeles la vârste fragede, acestea conţinând idei un pic cam mature despre creştere/pubertate şi despre anumite organe greu de explicat şi de asemenea de înţeles. Este scrisă sub forma unei benzi desenate care se înşiruie pe nici mai mult nici mai puţin de 234 de pagini, din care cu siguranţă nu veţi ridica privirea şi de personajele căreia, ilustrate şi bine determinate , cu greu vă veţi lua rămas bun. Eu însămi încă nu realizez că m-am despărţit poate pentru totdeauna de “ scheletul osificat”... Acest personaj puţin fantesy face o călătorie prin corpul uman  la care te alături şi tu , iar la finele acesteia vei fi mult mai informat şi mult mai fericit căci şti cum funcţionezi!
PS: sper ca autoarea de origine americană să m-ai lanseze cât de curând o continuare şi de asemenea sper că v-am convins. Însă ca măsură de siguranţă dacă prin atâtea argumente nu v-am făcut poftă de devorarea acestei cărţi vă voi da mai jos un link către canalul unei booktuber-iţe foarte cunoscute şi anume Dariana care cu siguranţă vă va convinge, pe mine m-a convins.

Link:  https://www.youtube.com/watch?v=wkXsjO6ijPI   



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu