duminică, 3 iunie 2018

Povestea unui omuleț de clasa a IV-a scrisă de Judy Blume



                                                              Recenzie
           Povestea unui omuleț de clasa a IV-a
                                       scrisă de Judy Blume
             Aceată carte le prezintă cititorilor viața unui copil de clasa a IV-a, cu un frate mai mic poreclit Colțunaș, o mama îngăduitoare doar în cazul mezinului și un tată cam iresponsabil.
            Ei trec prin multe peripeții din cauza lui Colțunaș, dar cu ajutorul fiului cel mare ei rezolvă toate belelele apărute pe parcurs, chiar dacă tot pe el este dată vina! Cel mai mult m-a surprins finalul în care fiul cel mare primește un nou animal de companie!
           Această carte scrisă de Judy Blume m-a surprins plăcut! Pe parcursul lecturii acestă carte m-a amuzat foarte mult și cred că editura Arthur are numai cărți reușite care atrage cititori!   
          Cartea a fost ilustrată Roy Doty și tradusă din limba engleză de Diana Marin-Caea. Această carte este organizată în 10 capitole având 143 de pagini pline de desene minunate și texte amuzante. Această carte a apărut prima dată în anul 2016 în două forme tipărită de editura Arthur:
                   Povestea unui omuleÈ› din clasa a IV-a | CărÈ›ile de aur ale copilăriei    Imagini pentru povestea unui omulet de clasa a patra
     Eu îi acord 5 stele din 5 deoarece este o carte pe care o îndrăgesc și care m-a captivat!
                    Acestă recenzie a fost scrisă de Covercă Viviana-Andrada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu